​✓ åbent alle dage efter aftale

✓ få en uforpligtende samtale

​✓ individuelle forløb

Bevar dit syn med en AMD-behandling

Har du problemer med synet? Hos Sydfyns Akupunktur foretager vi blandt andet AMD-behandlinger for klienter på Langeland, Ringe, Kværndrup og omegn. AMD er en øjensygdom, hvor man får forkalkninger i øjnene og risikerer at miste synet, hvis ikke man bliver behandlet.

Hvad er AMD?​

AMD benævnes populært også som ”forkalkninger i øjnene” eller ”alderspletter på nethinden”. Tilstanden har dog trods udtrykket “øjenforkalkning” faktisk intet med forkalkning at gøre.

Moderne akupunktur i kombination med klassisk kinesisk akupunktur har vist sig fremragende til at forbedre gennemstrømningen i de områder, som bliver ramt af AMD. Synet hos mennesker med øjensygdommen AMD kan, i de fleste tilfælde, gøres mærkbart bedre.​ 

AMD er en forkortelse for Aldersrelateret Macula Degeneration, og er en alvorlig sygdom. overhovedet. Det er en tilstand som gradvist forværres. Synskvaliteten forringes derved markant. 

Der findes mange forskellige grunde til tørre, trætte, sviende og brændende øjne. Heldigvis skal langt de fleste typer være bedre på kun fem behandlinger. Dog kræver lidelser, som f.eks. ​Sjøgrens sygdom flere behandlinger.

AMD og en række andre øjensygdomme kan med fordel behandles med akupunktur – i ca. 80% af tilfældene, bliver synet mærkbart bedre

​Derudover kan akupunktur med fordel også behandle:

  • ​Blodprop i øjet
  • ​Diabetes Retinopati
  • ​Grøn Stær (glaucom)
  • Retinitis Pigmentosa
  • ​Tørre, trætte, svigende øjne​

Hvordan foregår en AMD-behandling?

Ved en øjenbehandling mod AMD er det nødvendigt at behandle meget intensivt, det vil sige 20 behandlinger på 10 dage, fordelt således: to behandlinger om dagen i fem dage, to dages pause, derefter igen to behandlinger om dagen i fem dage. Herefter laves ny synsprøve og der holdes fire ugers pause uden behandling, da resultatet ofte først viser sig i løbet af disse tre til fire uger.

Efter endt AMD-behandling foretages en ny synsprøve. Hvis synet er blevet bedre, fortsætter vi med at dobbeltbehandling en gang om ugen, så længe der fortsat sker fremskridt.

Kontakt os og hør mere om AMD-behandling

Har du spørgsmål til AMD-behandling, priser, eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os hos Sydfyns Akupunktur. Du kan ringe til os på tlfnr 30 30 73 07, udfylde vores kontaktformular, eller sende en e-mail til heidi@sydaku.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT OS OG BESTIL EN TID HER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt