​✓ åbent alle dage efter aftale

✓ få en uforpligtende samtale

​✓ individuelle forløb

Moxa/Moxibustion

Moxa er kinesisk gråbynke. Ved afbrænding, giver denne urt en meget kraftig og gennemtrængende varme. Denne varme kan udnyttes terapeutisk, til at stimulere akupunkturpunkter, muskler og led. 

Der findes diverse teknikker og redskaber til moxibustion.

Det mest almindeligt brugte er en moxacigar, eller løs moxa som formes til kegler.

Gløden på enden af en cigar holdes 5-10 cm væk fra huden og enten bliver et enkelt punkt eller et helt område gennemvarmet. Moxa kan også bruges til at varme nålene, det lyder voldsomt, men det giver faktisk en meget blid og gennemtrængende varme.

En anden teknik er, at komme noget løs moxa på en skive ingefær eller i en speciel kasse, alt afhængig af situationen. Moxa skal næsten altid bruges, hvis der er underskud af yang energi. Den er også god til at drive “Kulde” og “Fugt” ud af kroppen.

Ønsker du at vide mere om moxa / moxibustion behandling hos os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 30 73 07. Du kan også altid skrive til os på heidi@sydaku.dk

KONTAKT OS OG BESTIL EN TID HER

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En anden situation hvor moxa tit anvendes, er hvor der er et problem med muskler og led, f.eks. en musearm, hold i nakken, forstuvninger osv.​